Op Pad

Op Pad

Een speciale serie verhalen over mooie plekjes in het oosten van het land.

Je moet het zien gaat op pad en neemt u mee naar diverse mooie plekjes in het oosten van het land. In dezelfde stijl geschreven als u gewend bent aangevuld met enkele foto’s. Je moet het zien wil de lezer niet alleen vermaken met leuke en frisse verhalen maar tevens inspireren de wereld om ons heen vanuit een ander perspectief te gaan zien. De verhalen worden aangevuld met fotografische tips van Studio Tubantia.


Meer weten over Studio Tubantia

Studio Tubantia - Hier leer je fotograferen

Studio Tubantia is de naam van de fotostudio van twee enthousiaste vakfotografen. Naast het maken van foto’s worden er ook cursussen en workshops gegeven. Met name de basiscursus wordt door velen gewaardeerd.

Wij vinden het belangrijk dat je echt wat leert wanneer je een cursus bij ons volgt. Daarom geven we de lessen met z’n tweeën zodat we volle aandacht aan iedereen kunnen geven en je kunnen helpen met onder andere het vinden van de juiste instellingen in jouw camera. Ook tussentijds of zelfs na het beëindigen van de cursus kun je nog bij ons terecht voor vragen waar je niet uit komt. Persoonlijke aandacht en begeleiding is onze kracht.

Heb je een vraag over onze cursussen of workshops?

Neem Contact op met Studio Tubantia